Barangolás 2024

Barangolás 2024
Fedezze fel Somogyország kincseit és élvezze vendégszeretetét! Megyénk maga az élmények tárháza. A természeti látnivalók mellett a hangulatos falvakat, ékszerdoboz városokat, termálfürdőket mind megtalálhatja egy helyen. Ezért ajánljuk figyelmébe ezt a kedvezményes programot.

3 éjszaka szállás prémium szobában félpanziós ellátással, valamint az alábbi programokkal:

1. nap
- Szobák elfoglalása
- Városnézés idegenvezetővel

2. nap - az alábbi kirándulási lehetőségek egyike:

A; Barcs – Drávaszentes:

Látogatás a barcsi Helytörténeti Múzeumban, amely a település életét és kultúráját mutatja be. Ezután séta a vadregényes Dráva partján.
A Drávaszentesen található Dráva Kapu Bemutatóközpont a Duna – Dráva Nemzeti Park természeti és kultúrtörténeti értékeivel ismerteti meg a látogatókat.

B; Segesd:

Látogatás a Helytörténeti Múzeumban, ahol a történelmi emlékekben gazdag településen ásatások során feltárt leletek, valamint egy kovács- és fazekasműhely rekonstrukciója látható.
A csodatevő Mária forrásnál kis piknik. Majd a XVIII. század közepén épült, barokk stílusú római katolikus templom megtekintése.

3. nap

- az alábbi kirándulási lehetőségek egyike:

B; Csurgó (borkóstoló) és a Történelmi Emlékpark megtekintése

-Látogatás a Történelmi Emlékparkba, amelynek 10 állomása országunk történelmét eleveníti fel. Az itt található Csokonai kiállítás interaktív eszközökkel mutatja be a költő életét.

-A program hangulatos zárásaként a 400 éves Csokonai pincébe borkóstolásra invitáljuk a vendégeket, ahol Ilia Csaba a Csurgói Borlovagrend Nagykövete várja a vendégeket. Vendégeink megkóstolhatják itt a somogyi langallót is.

B; Kisbajom:

Kisbajom a somogyi erdőség közepén található, picike zsákfalucska. Az országos műemlékvédelem alatt álló református templom és a Skanzen megtekintése után a programban kovácsbemutató, lovaskocsikázás, kosárfonás, sajtbemutató és falusi piknik is szerepel.

C; Hlebine , Kapronca

Hlebine a naiv festőművészet egyik horvátországi központja, ahol a galériában egy üvegfestészeti bemutató is várja a vendégeket.

A kaproncai Podravka gyármúzeum látogatása után piknik a horvát falusi turizmus jeles vendéglátójánál, ahol egy kis állatkert is megtekinthető.

Részvételi díj :

2 ágyas prémium szobában: 69.600 Ft / fő + IFA (400 Ft/fő/éj)

1 ágyas prémium szobában: 83.100 Ft / fő + IFA (400 Ft/fő/éj)

(amely minimum 25 fő esetén érvényes, és a programok útiköltségét NEM tartalmazza)

A programokhoz idegenvezetőt biztosítunk.

Csoportkedvezmény:

• Minden 16. fő számára a szállás és az ellátás térítésmentes

• Egy alkalommal zenés, táncos est

• Egy alkalommal animációs program: Tréfás quizjáték vagy Kincskereső séta
Facebook
Twitter
LinkedIn