Élmény és pihenés a Hotel Solarban 2024.

Élmény és pihenés a Hotel Solarban 2024.
 3 éjszaka szállás prémium szobában
 félpanziós ellátás
 valamint az alábbi programok és fürdőbelépők

1. nap
-Szobák elfoglalása majd városnézés idegenvezetővel és vacsora után mókás quizparty

2. nap
- délelőtt az alábbi kirándulások egyike A., Barcs – Drávaszentes (Nagyatádtól kb. 50 km)

- Utazás Barcsra, ahol Barcsi Múzeum állandó kiállítását tekintjük meg, amely a település életét és kultúráját mutatja be a kezdeti időktől egészen a közelmúltig.
Ennek megfelelően először azokat a régészeti leleteket nézzük meg, amelyek Barcson és környékén kerültek elő, és bepillantást engednek a történelem előtti időkben ott élt emberek életébe.

- Ezután Séta a vadregényes Dráva partján. -Továbbutazás a Drávaszentesen található Dráva Kapu Bemutatóközponthoz, amely a Duna – Dráva Nemzeti Park természeti és kultúrtörténeti értékeivel ismerteti meg a látogatókat, mindemellett igazi kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. A bemutatóközpont közelében kialakított gazdaságban, az Őshonos háziállat bemutató nyújt lehetőséget többek között a rackajuhok, a szamarak, a hucul lovak és a mangalicák megismerésére.

B. Segesd (Nagyatádtól kb. 15 km)

- Utazás Segesdre. A tatárjárás után IV. Béla király többször is Segesden időzött, és itt működött a királyi kancellária is, ezért mondják sokan azt, hogy ekkortájt Segesd volt az ország fővárosa. A történelmi emlékekben gazdag településen ásatások során feltárták az ispánsági központ csaknem egészét, s jelentős leletekre bukkantak.

- A falu szívében, egy XIX. századi uradalmi malomépületben található a múzeum. Az épületben megtekinthetjük a csaknem kilencezer kötetes könyvtárat, valamint kiállításokat, ahol az ásatási leletek bemutatása mellett egy kovács- és fazekasműhely rekonstrukcióját is elkészítették a szakemberek.

- Rövid pihenő a közeli csodatevő Mária forrásnál, majd ezt követően a XVIII. század közepén épült barokk stílusú római katolikus templomba látogatunk, amely nemcsak kívülről szemet gyönyörködtető.
- délután fürdőzési lehetőség a gyógyfürdőben, vacsora után kincskereső túra Nagyatádon

3. nap

- egész napos fürdőzési lehetőség a gyógyfürdőben
- vacsora után zenés, táncos est

4. nap

- hazautazás

Részvételi díj :
2 ágyas prémium szobában: 64 500 Ft / fő + IFA ( 400 Ft / fő / éj )
(amely minimum 25 fő esetén érvényes, és a programok útiköltségét NEM tartalmazza)
A programokhoz idegenvezetőt biztosítunk. Egyágyas felár: 4 500.- Ft/éj

Csoportkedvezmény:
• Minden 16. fő számára a szállás és az ellátás térítésmentes
Facebook
Twitter
LinkedIn