Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

Nagyné Huszár Andrea vagyok, a nagyatádi Solar hotel vezetője, és engedje meg, hogy néhány percre a figyelmét kérjem.

Kérem, képzeljen maga elé egy sűrű erdőkkel ölelt, nyugalmat sugárzó vidéket, ahol még igazi érték a természet, a föld szeretete, a kemény munka, és emberi tisztesség.   Ez a terület nem egy „ idegenforgalmi nagyüzem „ , az itt élők megismerik és segítik az idelátogatókat.  Büszkén mutatják be ezen vidék kincseit, hadd legyenek minél többen részesei annak a csodának, amit a helybeliek nap mint nap átélhetnek. Itt a kiegyensúlyozottság és a nyugalom uralkodik,  csendes, virágos parkok, széles, tiszta, rendezett utcák, kedves kávézók, cukrászdák várják a vendégeket.

Maga a Solar hotel is ezt a hangulatot árasztja. Családias légkör, kedves, mosolygós munkatársak és  „  mindent a Vendégért „ szellemiség jellemzi. Nem csoda, hogy rengeteg a törzsvendég, és gyakran mondják, hogy „ úgy járunk ide, mintha hazajönnénk. „

A szálloda immáron 30 éves. Nem egy modernkori csoda, de átriumos kialakításával, nagy üveg kupolájával, impozáns belsőterével különleges látványt nyújt. A szobák tágasak, otthonosak, berendezésük kényelmes, hosszabb itt-tartózkodásra is kiválóan alkalmasak.  

Meghitt hangulat jellemzi a kávézónkat és az éttermünket is. A kiszolgálás kedves és figyelmes , az ételek pedig nagyon finomak. Büszke vagyok munkatársaimra, akik töretlen lelkesedéssel és vendégszeretettel végzik feladataikat.

Persze, tudom, a vendégek nem csak egy szálloda kedvéért utaznak.
Nem csak pihenni, hanem kikapcsolódni, érdekességeket látni, esetleg gyógyulni is akarnak.

Ezért ajánlom figyelmükbe a szállodával szemben található gyógyfürdőt, amely ugyan nem híres, de Magyarország egyik legjobb minőségű gyógyvizével rendelkezik. A mozgásszervi bántalmakban szenvedők ugyanazokat a jól bevált gyógykezeléseket  igénybe vehetik itt is , mint bármelyik ismert, nagy gyógyhelyen.    

Nagyatád és környéke látnivalókban is gazdag. Igaz, nincsenek nagy vízeséseink, vagy monumentális katedrálisaink, de vannak olyan történelmi, néprajzi és természeti értékeink, amelyek méltán felveszik a versenyt a híres turisztikai látványosságokkal.

E rövid bemutatkozó után, végezetül,  szeretném Önöket meghívni Nagyatádra, a Hotel Solarba, hogy megmutathassuk Önöknek a kincseinket, amelyekre nagyon büszkék vagyunk. Hogy bebizonyíthassuk: egy viszonylag ismeretlen vidék is tud nyújtani felejthetetlen élményeket.