BORTÚRA EXTRÁKKAL

Engedjék meg, hogy ezúton meghívjuk Önöket egy különleges bortúrára, amelynek keretében kevésbé látogatott, Dráva menti magyar és horvát vidékeket ismerhetnek meg.

A hangsúlyt főként azon borászatok bemutatására helyeztük, amelyek még ismeretlenek, kiskapacitásúak, ámbár minőségben a versenyt felveszik a nagyokkal. A program során a két nemzet borászatának múltjába, jelenébe, borkultúrájába tekinthetnek be, miközben kellemes kikapcsolódást nyújtanak a nagyatádi gyógyfürdő és a Hotel Solar szolgáltatásai is.

Időpont : 2020.04.04-06. / 2 éjszaka

  1. nap :
  • Szállás elfoglalása
  • Fürdőzési lehetőség a Gyógyfürdőbe
  • Középkori est

Utazás autóbusszal Csurgóra, ahol Ilia Csaba, a Csurgói Borlovagrend Nagykövete a 400 éves Csokonai pincében korlátlan étel- és italfogyasztással várja a vendégeket.A középkori est programját korhű lovagi torna, népi táncbemutató és élő zene színesíti.

  1. nap :
  • Reggeli a szállodában
  • Borkóstoló a horvátországi Đurđevacon,

Utazás autóbusszal Durdevacra, ahol megismerhetik a Dráva völgyében található városkát és annak középkori várát. A magával ragadó vidék kisebb-nagyobb bormanufaktúráinak egyik hangulatos pincéjében igazán finom borokkal és piknikkel fogadják a vendégeket.

                                    (határátlépéshez ÉRVÉNYES személyi igazolvány elegendő)

  • Vacsora a szállodában
  1. nap :
  • Reggeli után hazautazás

 

Részvételi díj:  31.000 Ft / fő + IFA + 20 Kuna vár belépő

 

Idegenforgalmi adó : 400 Ft/fő/éj

 Egyágyas felár : 2.000 Ft/éj, Prémiumszoba felár : 1.000 Ft/fő/éj

 

A részvételi díj magában foglalja a 2 éjszaka szállást félpanziós ellátással, a fenti programokat idegenvezető kíséretében és a programok útiköltségét.

Vegyen részt Ön is ezen az élmény dús programon!

 

7500 Nagyatád, Széchenyi tér 28., 06-82/504-135,06-30/500-3135,infosolar@t-online.hu, www.hotelsolar.hu

Loading...