Kávézó

Solar Kávézó

„Van a kávé… A fekete. Olyan, mint az élet. Sötét és keserű. És van a kávéház. Ahol nem a kávé a legfontosabb, hanem a találkozás. A beszélgetés. Két ember beszél, beszél, beszél, és egy napon a kávé más értelmet nyer. Átalakul érzelmekké. Többé már nem egyszerű kávé, hanem barátság, szeretet, vagy éppen szerelem. Az iránt, akivel a kávézás élményét az ember megosztja. Attól kezdve minden csésze kávé ezt jelenti. A másikat. Még akkor is, ha nincs jelen. Emléke, emlékeztetője lesz. És ekkor már nem sötét, és nem keserű.” /Csitáry-Hock Tamás/

[tm-pg-gallery id=”3190″][/tm-pg-gallery]

Szeretnénk, ha az üdülés alatt senkinek sem kellene nélkülöznie a kedvenc kávéját, kávézóját, így olyan környezetben várjuk Kedves Vendégeinket, ahol nem érzik ezek hiányát.

Barátságos, családias légkörben fogyaszthatják el kedvenc italukat, és ha esetleg meg is éheztek volna, kávéházi ételkínálatunkból kedvükre válogathatnak.

A hagyományos kávé- és italválasztékon kívül a hidegebb hónapokban „ belső melegítésként „ forralt bort, forró csokit és gyógyteákat ajánlunk, a nyári hőségben pedig hűsítő limonádékat, alkoholos és alkoholmentes koktélokat kínálunk.

Kávézónk hosszú nyitva tartással – 7.00 órától 22.00 óráig – várja a vendégeket, ám , ha már hajnalban friss kávéval szeretné köszönteni a napot, recepciónkon elkészítjük Önnek.

A kávézóhoz kapcsolódó hangulatos terasz egész évben vendégeink rendelkezésére áll.

Hőségben árnyékolással, hidegben pedig kültéri hősugárzókkal tesszük kellemessé az ott tartózkodást.

Kávézónkba nem csak a szállodában lakó, hanem külső vendégeket is várunk. Számukra ajánljuk kávéházi reggeli kínálatunkat, amellyel jól indulhat a nap, akár egy üzleti tárgyalás, vagy baráti beszélgetés kísérője lehet.