Étterem

 

Étterem

„Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.” /Anthelme Brillat-Savarin/

A Vendéglátás gyönyörű feladat. Számunkra fontos, hogy itt tartózkodásuk ne csak a pihenéstől vagy gyógyulástól legyen emlékezetes, ezért minden egyes nap olyat alkotunk a gasztronómia területén is, melyre később is szívesen gondolnak vissza. Németh József mester szakácsunk számára a főzés sokkal inkább kreatív-kulináris alkotási lehetőség, semmint munka, éppen ezért a legnagyobb elismerés számára, ha az általa készített ételek az Önök kedvencei közé kerülnek. 

[tm-pg-gallery id=”3177″][/tm-pg-gallery]

Konyhánkat alapvetően magyaros ételválaszték és házias ízek jellemzik. Éttermi dolgozóink minden héten gondos odafigyeléssel állítják össze a menüsort, hogy mindenki megtalálhassa a számára legízletesebb ételt a büféasztalon. Természetesen szakácsaink szívesen állnak rendelkezésükre, ha egyedi étkezési szokásaik, igényeik vannak (pl.: diabetes, laktóz-allergia, stb.), melyet kérünk foglaláskor jelezni sziveskedjenek. A félpanziós ellátást büféasztalos rendszerben biztosítjuk, de lehetőség van étlapról történő ételrendelésre is. Délben pedig menüt is kínálunk vendégeinknek.

Nyáron az étkezések kellemes helyszíne lehet az étteremhez tartozó terasz, ahonnan szép kilátás nyílik a városközpont egyik legszebb részére.