Gyógyászat

Nagyatád Gyógyfürdő

Nagyatád GyógyfürdőA szállodával szemben, a parkban élénk színeivel tűnik elő Nagyatád idegenforgalmi bázisa a Gyógyfürdő, amely a város szívében, évszázados fákkal árnyékolt parkban fekszik.

A fürdő-és ivóvízkúrára egyaránt alkalmas termálvíz az ország legjobb hatású, minősített gyógyvizei közé tartozik. Reumatikus betegségek, ízületi panaszok gyógyítására, valamint gyomorbántalmakban szenvedőknek egyaránt ajánljuk.

A 2006-ban felújított fürdőben szakorvosi irányítás mellett balneo-hydroterápiás és elektroterápiás kezelések, valamint különböző masszázsok vehetők igénybe. A fedett medencékben 32C, 38C és 42C-os gyógymedencék állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az épületben finn mintájú szauna, valamint egy átriumos medence is található. A fürdőparkban lévő strandmedence és a gyermekmedence csakúgy, mint a fürdő egésze, egész évben várja kedves látogatóit.
A gyógyfürdő szolgáltatásai háziorvosi beutalóval kedvezményes áron vehetők igénybe.

A fedett és szabadtéri medencék, szauna, átriumos medence, valamint hagyományos, jól bevált hidro-,balneo -, mechano és elektroterápiás kezelések állnak a pihenni és gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az „emberi léptékű” fürdő nyugalmat, megbízhatóságot és vendégszeretetet áraszt.

További információk…

Hírlevél feliratkozás

Adja meg e-mail címét, hogy értesítést kapjon az akcióinkról, újdonságainkról, programjainkról.

Nálunk is foglalható szállás a részvevőknek!

nagyatád maraton

Kövessen minket a Facebookon!

Szép kártyával, bankkártyával is fizethet

szepbankkartya_elfogadohely

Közelgő események

 1. Solar Fesztivál

  november 18
 2. Solar Fesztivál 2018

  november 25
 3. Meghitt Karácsony a Solarban

  december 23 - december 26

Vendégkönyv

 • Ács Zoltánné:
  Férjem és én az Erzsébet program keretében voltunk a szálloda... »
Loading...