Gyógyászat

Nagyatád Gyógyfürdő

Nagyatád GyógyfürdőA szállodával szemben, a parkban élénk színeivel tűnik elő Nagyatád idegenforgalmi bázisa a Gyógyfürdő, amely a város szívében, évszázados fákkal árnyékolt parkban fekszik.

A fürdő-és ivóvízkúrára egyaránt alkalmas termálvíz az ország legjobb hatású, minősített gyógyvizei közé tartozik. Reumatikus betegségek, ízületi panaszok gyógyítására, valamint gyomorbántalmakban szenvedőknek egyaránt ajánljuk.

A 2006-ban felújított fürdőben szakorvosi irányítás mellett balneo-hydroterápiás és elektroterápiás kezelések, valamint különböző masszázsok vehetők igénybe. A fedett medencékben 32C, 38C és 42C-os gyógymedencék állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az épületben finn mintájú szauna, valamint egy átriumos medence is található. A fürdőparkban lévő strandmedence és a gyermekmedence csakúgy, mint a fürdő egésze, egész évben várja kedves látogatóit.
A gyógyfürdő szolgáltatásai háziorvosi beutalóval kedvezményes áron vehetők igénybe.

A fedett és szabadtéri medencék, szauna, átriumos medence, valamint hagyományos, jól bevált hidro-,balneo -, mechano és elektroterápiás kezelések állnak a pihenni és gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az „emberi léptékű” fürdő nyugalmat, megbízhatóságot és vendégszeretetet áraszt.

További információk…

Hírlevél feliratkozás

Adja meg e-mail címét, hogy értesítést kapjon az akcióinkról, újdonságainkról, programjainkról.

Szépkártyával, bankkártyával is fizethet

szepbankkartya_elfogadohely

Nálunk is foglalható szállás a részvevőknek!

nagyatád maraton

Vendégkönyv

  • Nagy Bálint:
    3 napot voltam ott egy csoporttal. Első este dödölle volt... »
  • Nagy Bálint:
    Hihetetlen meglepetés volt a 3 éjszaka a csoporttal együtt Önöknél.... »
  • Sipos László:
    50 fős nyugdíjas csoportunkkal 4 szép napot töltöttünk Nagyatádon. Az... »
Loading...