Szállodánkról

Szállodánkról

A szelíd lankájú Belső- Somogy déli részén, festői szépségű erdők, rétek között található Magyarország egyik legbájosabb kisvárosa Nagyatád. A térség névadója a Rinya –patak, amely a tápláló erecskékkel együtt behálózza e vidéket. Egyik legnagyobb értékünk a táj változatossága, ugyanis a néhány méter térszintkülönbség a növénytakaró rendkívüli sokféleségét eredményezi.

Nagyatád, a virágok városa kiváló pihenő lehetőséget jelent mindenki számára. Széles, tiszta utcáival, rendezett parkjaival, virágok ezreivel és nem utolsósorban barátságos, vendégszerető lakosaival egész évben meghitt nyugalmat áraszt.

A város központjához, virágokkal, fákkal teli utcaképéhez szervesen illeszkedik a Hotel Solar impozáns épülete. Az átriumos belső terű szálloda családias hangulatával, kényelmes szobáival és színvonalas, vendég centrikus szolgáltatásaival immár három évtizede áll a rendelkezésére a pihenni, üdülni vágyóknak.

Az elegáns szálloda Dél-Somogy egyik legnagyobb befogadóképességű szálláshelye.

Központi fekvése miatt megközelíthetősége bármilyen közlekedési eszközzel ideális.

A szállodába lépve figyelmünket rögtön az impozáns nyílt belső tér és a panorámalift ragadja meg. Az átrium feletti hatalmas üvegkupola nappal természetes fénnyel világítja meg a folyosókat és lépcsőházat. Innen ered az elnevezése: Hotel Solar.

A három emeletes szálloda 60 db két – illetve háromágyas, fürdőszobás, televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszerelt, kényelmes szobával rendelkezik. A harmadik emeleti balkonokról csodálatos kilátás nyílik a környékre. 

A korlátozott számban található konyhás apartmanok utószezonban akár ellátás nélkül is foglalhatók.

Az akadálymentesített közlekedőknek és a felvonónak köszönhetően a felső szintek is könnyen megközelíthetőek.

A szálloda mind külső, mind belső megjelenésében a természetes anyagok, főleg a fa dominál, amely az élővirágok sokaságával, és a falakon található számtalan festménnyel együtt otthonossá teszi a közösségi tereket.

A főbejáratnál található a szállodai recepció, ahol a kedves fogadtatás mellett részletes tájékoztatók várják a vendégeket a szálloda, a város és a környék programjairól.

Büszkeségünk az a polc, amelyen Vendégeinktől kapott ajándékok sorakoznak, emlékül szolgálva arra, hogy nálunk jártak és jól érezték magukat.

A földszinten található az étterem, amely  félpanziós ellátás keretében büféasztalos reggelit és vacsorát kínál, de konyhánk remekeit étlapról történő rendeléssel is megkóstolhatják a vendégek. Az étterem utcai frontján lévő terasz nyaranta biztosít kellemes időtöltést.

A szállodahallból nyíló kávézónkban nemcsak kávé-,tea- és egyéb italkülönlegességeket, hanem kávéházi ételeket is kínálunk. A hozzá kapcsolódó terasz egész évben várja a vendégeket, télen kültéri hősugárzóval biztosítva a meleget. 

A biliárd teremben található versenyasztal lehetőséget nyújt a szabadidő szórakoztató eltöltésén kívül versenyek rendezésére is. 

DSC_4690
DSC_4686

Különtermünket családi, baráti vagy céges rendezvények helyszíneként ajánljuk, berendezése alkalmas konferenciák, vagy ünnepi étkezések lebonyolítására is.

A szépség és egészség jegyében szállodánkon belül fodrászat, pedikűr, masszázs és belgyógyászati szakrendelés áll a vendégek rendelkezésére.

A személygépkocsik elhelyezésére a hátsó bejárat mellett lévő saját parkolónk áll rendelkezésre, amelynek használata térítésmentes.

Szállodánk állatbarát, szívesen fogadunk négylábú kedvenceket. Számukra igény szerint a hotelszobában, vagy kültéri kenelben biztosítunk kényelmes helyet. 

DSC_5030_1
20190514_095042

A szálloda egész területén a Wifi térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére.

A Szállodán belül tilos a dohányzás. Dohányozni a 3. emeleti szobák balkonján, a kávézó teraszán és a parkoló melletti pihenő részen lehet.

a_honap_hotele_2018_11_2
Ehhez-tartozik-a-plakett