Szobáink

Szobáink

A szállodában 3 emeleten elosztva, 60 db kényelmes, tágas, fürdőszobás szoba található, amelyeknek fele az utcára, másik fele pedig a parkolóra néz. A panoráma liftnek köszönhetően megközelítésük kényelmes. Mindegyik fürdőszobás, színes televízióval, hűtőszekrénnyel és telefonnal felszerelt. A fürdőszobák a standard szobákban kádasak, a prémium szobákban zuhanyzósak.

STANDARD SZOBÁK

A tágas szobákban az uralkodó meleg színek, a szőnyegpadló és a retro bútorok az otthon érzését keltik, biztosítva a valódi pihenés és a kikapcsolódás harmóniáját. Különlegességük a félköríves ablak megoldás, amelynek köszönhetően kitekintve 180 fokos panoráma tárul elénk. Tároló- és szekrénykapacitásuk nagy, így hosszabb itt tartózkodásra is kiválóan alkalmasak. Felszereltségük biztosítja a kellemes üdülést. A kényelmes szobákhoz kádas fürdőszoba tartozik.”

Ágyméret : 90 cm

Franciaágy méret : 140 cm

PRÉMIUM SZOBÁK

A felújított szobák változatos színvilága, barátságos berendezése egy igazi otthon varázsával várja a vendégeket. Mindegyik légkondicionált és felszereltségüket vízforraló, kávé és teafilter bekészítés, valamint fürdőköpeny és strandtörölköző is kiegészíti. Egy részük szalagparkettás, a többi szőnyegpadlós. Az igényesen kialakított , zuhanyzós fürdőszobákban beépített hajszárító is található.

Ágyméret : 90 cm

Franciaágy méret : 140 cm vagy 160 cm